תחרות פורים • פיצה בשכבות – צופיה, בני ברק

    צופיה No Comments on תחרות פורים • פיצה בשכבות – צופיה, בני ברק
    2:00
    06.05.24
    נתי שולמן No Comments on קמיסר: "ביטבוקסינג? אל תתענגו על וואקלי; זאת לא המטרה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    החומרים:
    1 קילו קמח
    1\4 מחמאה
    1 קוביית שמרים של שמרית
    1\2 כוס סוכר
    1 כף שטוחה מלח
    3 כוסות מים

    למילוי:
    4 כפות רסק עגבניות
    1\2 כף מלח
    1 כוס עגבניות חתוכות לריבועים
    1 כף פפריקה מתוקה
    1\2 כף אורגנו
    קמצוץ פלפל שחור
    2 שיני שום כתושות
    – הכניסי לסיר את כל החומרים והביאי לרתיחה קלה.

    אופן ההכנה:
    1. הכניסי לקערת המערבל את כל החומרים לפי הסדר ולושי עד לקבלת בצק חלק, רך וגמיש.
    תני לבצק לנוח כ- 10 דקות.
    2. לושי שוב למשך2 דקות והטפיחי את הבצק למשך כשעה.
    לאחר ההטפחה, חלקי את הבצק ל-4 כדורים.
    3. המיסי 1\2 מרגרינה בסיר וקררי מעט.
    4. מתחי על נייר אפיה כל כדור בעזרת מעט מרגרינה לגודל של תבנית בצורה עגולה.
    5. העבירי בזהירות לתבנית, מרחי מעט מהמילוי וגרדי גבינה צהובה, פזרי מעל זיתים ניתן להוסיף מילויים נוספים. כגון:חצילים מטוגנים\ ביצה קשה\ רצועות פלפל מכל הצבעים וכו'.
    6. מתחי כדור נוסף של בצק על המילוי ומרחי שוב את המילוי, וחזרי על פעולה זו עם 2 כדורי הבצק הנוספים.

    DSC03536



    0 תגובות